4-bädds stugorna Foto: Maria Mattsson
4-bädds stugorna Foto: Maria Mattsson

Norråkers Camping & Fiskecenter

Vy från campingen över Tåsjön med vindskydd och grillplats i förgrunden      Foto: Maria Mattsson Vy från campingen över Tåsjön med vindskydd och grillplats i förgrunden Foto: Maria Mattsson

Sedan den 1/6 2014 har REMMA Fritid AB tagit över driften på Bävercampen i Norråker, vi bytte även då namn på campingen till Norråkers Camping & Fiskecenter. Campingen är belägen vid vackra Tåsjöns strand, strax nedanför Saxälvens inlopp.
Campingen ligger precis vid sjön med badplats, grillplats och bra fiske. Det är också nära till affär, restaurang, café, mack och lekplats och förstås skog och vildmark. Det finns en stor och fin servicestuga med kök, wc, dusch, tvättmaskin och torkskåp.
Förnärvarande finns det 5 st full utrustade 4-bädds stugor med alla bekvämligheter. Dessutom har vi den vackra Lillstugan, också den med 4-bäddar, dock får man då utnyttja dusch och toalett i servicehuset.

Vid campingen finns även ett antal husvagnsplatser med elstolpar, intill dessa finns även tältplatser och plats för ytterligare husvagnar. I anslutning till detta finns vindskydd med grillplats, småbåtshamn och sjösättningsramp för båtar. Vi har numera också 2 båtar med miljövänliga 4-taktsmotorer för uthyrning, vi arrangerar dessutom trollingturer för mindre sällskap upp till 4 personer.
 

Bokning av stugor och husvagsplats

Tåsjöring Foto: Roger Eriksson Tåsjöring Foto: Roger Eriksson

REMMA Fritid AB
Sarvägen 29
830 81 NORRÅKER

Norråkers Camping & Fiskecenter
Skolgatan
830 81 NORRÅKER

e-post: kontakt@remmafritid.se

Telefon:
Maria +46738295440
Markus +46703762338